Ако сас Ламборџини згази троица – смс ипак мора да се доврши (видео)

Сподели со своите пријатели

Млад момак е снимен како виси од прозор на свое Ламбурџини за да прати поруку од мобилан откако у брзу вожњу покоси троица људи, од кои ед’н од њима умира на лице место.

Loading...

Што су битни људи, порука мора да биде испратена.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.