Ако сакате деца да ви ојачав од мали треба да ги поливате голи на снег (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е стара сибирска техника. Од мали ноге деца ги ојачуев такој што у градинку ги терав на снег да се посипуев за да ги се подобри здавје после у тек на цел живот.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.