Ако сакате да живите луксузно бидете наркобос (видео)

Сподели со своите пријатели

У видео сами ќе видите невероватни слике кои ги направиле полицајци откако уапсиле некога си наркобоса у мексико.

Loading...

Криминал му донеја ненормално много добар и лускузан живот, али само до апсење.

Исто ќе имате прилику и у видео да погледнете како изгледав 22 милиона долара на куп, а че видите и други работе што у живо можда никад.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.