Ако сакате да се згазите од смејање слушнете га виц за „два костура“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Виц можда и нема да га разберете, затој што га кажуе човек кој е љубител на алкохол и често га конзумира па само т’га ги кажуе вицови.

Loading...

Работа што ќе ве насмее е уствари начин на кој га он кажуе виц, или оној што следи после виц. Свакако нема поента да се прераскажуе, затој погледнете га видео и здраво се насмејте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.