Ако сакате да се смеете на некога, смејте се на туѓи глупости (видео)

Сподели со своите пријатели

Викав дека пострашно од досаду била рамнодушност, ама кој знае некако довољно е страшно што к’д на некои људи им е досадно изведуев глупости и после им се смее цел свет.

Еве некои од тија глупости у овој видео, људи сакале да се забавив да не им е досадно, па искочи дека ги забављав сви други освен себе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.