Ако сакаш да не те тепав, облечи се како Борат (видео)

Сподели со своите пријатели

Троица момци доваѓав до генијалну идеју да се облечев како комичар Борат, и такој да опипав пулс, дали су мужи су спремни да се тепав к’д ќе здопазив смешни купаќи костим.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.