Ако сакаш да изедеш нокаут изазивај га постарога брата на девојку ти (видео)

Сподели со своите пријатели

Постоив некои работе на кои треба да бидете свесни посебно ако некога изазивате на тешку, прво не соблачајте мајцу, поготово ако нема што да покажете.

Ако сте на ивицу да бидете нокаутирани бидете сигурни дека ваши задњи зборови биде упечатљиви, а не некои због кои ќе изгледате како глупак.

За жал, дечко од видео малце ги игнорираја овија работе и е у малце у проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.