Ако провоцираш бика можеш да летиш два метра у ваздух и да умреш (видео)

Сподели со своите пријатели

Муж стар около 70 године учествуваја на фестивал у некое село куде група мужи провоцирале бика. Е, ако де. Биле што биле, провоцирале га, па бик одлучи да се одмазди.

Loading...

Такој животинка одлучуе у даден момент да га помава старца, па му ги заби рогови у грб, а после и у стомак.

Нормално при толко убоди на осетљиви места старац умреја на пут у болницу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.