Ако постављаш глупи прашања, спреми се за туш у фацу (видео)

Сподели со своите пријатели

Српска турбо фолк певачица Сашка Каран, на ТВ шоу не се најдобро снајде на прашање од прошлост и како опомена за глупи прашања, реши водитела да га полије сас чашу воду, и тој у живо.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.