Ако немаш панцир – облечи си 5 ајфони (видео)

Сподели со своите пријатели

За да се спречи пробив на метак од АК – 47, попознат како Калашњиков, потребно е добар панцир, или, пет ајфон мобилни телефони.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.