Ако нема паук служба – има багер (видео)

Сподели со своите пријатели

Овакој треба и куде нас да се направи.

Loading...

Кој не поштује закон и правила, а ретко кој е совесан шофер, нека си га најде авто цело удубено, за да знае за следеќи пут што га чека.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *