Ако некад сте се прашувале како изгледа к’д будала ќе скрши ногу еве погледнете (видео)

Сподели со своите пријатели

Дефинитивно некои работе не су за широку употреби, т.е. не су за сви људо, а посебно не за онија што имав мозак, а не знаев да га искористив.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.