Ако нејќеш да те буди татко ти, купи си пинчa (видео)

Сподели со своите пријатели

Не е тешко да се разбудиш сабајле толко, колко што е работа што мораш.

Loading...

Епа, ако нејќеш да те буди аларм, татко и цела куќа, онда само си купи куче од расу пинч. А можда е и чивава, не се разбирамо б’ш најбоље, пошто тој животно личи на све, само не на куче.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.