Ако не сурфаш на мобилан – ти си досадно друштво (видео)

Сподели со своите пријатели

Мобилни телефони и висока технологија све више и више имав тенденцију да ни ги уништив сви радосни моменти, и разговори и дружбе у живо да ги претворив у сурфање на нет и Фејсбук, пошто, нели тој е ”ин”…

Loading...

Еве како изгледа момент на тотално занемарување на битни моменти и живот на сметку на мобилни телефони и апликације.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.