Ако не сте електричари не се играјте с’с струју (видео)

Сподели со своите пријатели

Група људи на снику од Иран покушавав да подигнев бандеру и да гу наместив, ама у едн момент најде се една будала што се фаќа за кабел и сви ги потепа струја.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.