Ако не платиш сметку у кафану ќе шеташ гол (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема шала к’д е неплатена сметка у Чешку у прашање. Имено другар пија што пија у кафану и немаја да плати па га соблекле до голу кожу и га пуштиле малце да се прошета по град и нормално више никад нема да му текне да направи нешто слично.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.