Ако не можеш да заспиеш – извади едну ногу од јорган (видео)

Сподели со своите пријатели

Сакаш да заспиеш, броиш овце пред спање, вртиш се лево – десно, и па ништо не помага?

Loading...

Пробај да извадиш едну ногу од под јорган, пошто, научно е докажано дека стопала на човека су терморегулатори, повржани сас мозочни реакције на пад на телесну температуру пред спање.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.