Ако не можеш да ги победиш придружи им се (видео)

Сподели со своите пријатели

Полицајци у Украину налетеле на илегалну уличну трку и нормално требало е тој да спречив да се деси, ама они одлучиле да земев учество у њума и с’с тој да се фалив по социјални мреже.

Суспендирани су од позицие и нормално највероватно никад и нема да се вратив на њима.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.