Ако не може бебе – куче ќе каже ”мама” (видео)

Сподели со своите пријатели

За да нахрани гладну душу, куче ќе направи све што се тражи од њега, па дури и да каже ”мама”.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.