Ако можеш, биди човек – спаси живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема похумана работа на свет од тој да спасиш нечиј живот.

Loading...

Било како, било куде. Увек биди добар и срдачан човек. После све, сви смо подеднакво ранливи и слаби. А, и силни.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.