Ако мислесте дека жељке су спори премотајте га видео на 1:14 ако смеете (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви мислив дека жељке су екстремно спори и туј има изрека што вика „влечеш се како жељка“, али овој видео ќе ви покаже дека не су сви жељке такви.
Добро малце су мрзе, ама знаев да гу убрзав работу, такој да премотајте на 1:14 и погледнете, а ако сакате слободно гледајте га и цело видео.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.