Ако мислесте дека ви имате лош д’н (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека ваш д’н нешто не е како што треба, погледнете га овога типа, сигурно ќе ви делуе утешно.

Имено, он сакаја да се испроба с’с скејтборд, меѓутим падна како покосен. И како све тој да не е довољно скејтборд се врати да га „докрајчи“.

Loading...
Bad day

Bad day

Публикувахте от Global Informers в Сряда, 27 февруари 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *