Ако имасте лошо мислење за жене возачи, с’га ќе имате још полошо (видео)

Сподели со своите пријатели

Свака част на изузетци, али углавном жене позади волан не су гаранција за безбедност на путишта, такој да пазете да не ги излетите на пешачки или док ви возите, а она се шминка може да страдате.

Loading...

Ситуација од видео не е много јасна што уствари она сакаше да направи на раксрсницу, ама ако можете ди објасните пробајте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.