Ако идеш на базен – немој овакој да рипаш у воду (видео)

Сподели со своите пријатели

Кумановци имав можда единствен израз за ”скокање во вода”. Да, ми викамо ”џипа се”.

Loading...

Епа, пошто е лето и народ се џипа у воду, еве ед’н мал совет од нас како да не се избрукаш док се спремаш да се оладиш од летни горештине.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.