Ако „Гугл“ беше женско тој би била права катастрофа (видео)

Сподели со своите пријатели

Порано к’д е немало интернет људи функционирале, а с’га и с’с интернет делуемо много затупавени, а еве едно видео што ќе ви претстави што уствари људи све знаев да прашав на „Гугл“, а што би бија одговор к’д на њима би одговарала жена.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.