Ако гу вараш девојку, пази да не те полие сас бензин (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко спие, и не насетује дека девојка му ќе га полие сас бензин, пошто много му знае “лула”.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.