Ако гу промашите автобуску станицу – рипајте низ прозор (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е видео до безбедносни камере и на њега јасно се гледа како една жена од Кину, откако гу пропуштила станицу куде требала да се симне донаса одлуку тој да га направи преко прозор.

Loading...

Нормално пусти телефони, да не тргна поглед од њега ќе се возеше кој знае до куде, ама среќа погледна у некој момент освести се дека отишла станица па фино си искочи низ прозор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.