Ако бегаш од школу ќе едеш ќутек како магаре (видео)

Сподели со своите пријатели

Можда и не како магаре, ама еве татко решија да га пребие сина затој што бегаја од часови, ама сериозно да га пребие пошто дневну собу гу претворија у боксерски ринг и га избокса роѓено дете.

Постои огроман дел коментари у кои се осудуе овавко поступање и преваспитање на татка, а понашање на дете при оваквога татка е логично, свак би бија с’с некоју фалинку.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.