Ајде погледнете и по втор пут (галерија)

Сподели со своите пријатели

У сликање агол на сликање е много важна ствар. Професионални фотографи знаев разни цаке како да се играв с’с тија работе, а к’д апарат падне у руке на аматери, е т’г се нарпавив и овакви слике.

Loading...

N3YONW0l

Иако помислисте дека овај девојка има јаки цицке, мора да ве разочарамо тој су ву колена.

2

Ако мислесте дека плавуша гу држи бринету за меѓуножје, јок.

HR1nBlBl

Перверзњаци тој су само стопала.

EL31tm2l

Loading...

И овој не е големо дилдо, тој е само фотеља.

FJEdIt3l

Тој е само рука. Тетовирана рука.

NHOsbyWl

Можда овај снајка сака јагоде, али не до толко како што ви делуе на прв поглед.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.