Ај да се мењамо: Еве ти листови – дај доручак (видео)

Сподели со своите пријатели

Куче гледа дете куде доручкуе, и мучи муку да добие макар едно залче. Погледните сами дали ќе му успее обид за трампу.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.