Абортирала за да га оперира нос и да биде порно глумица (фото)

Сподели со своите пријатели

Работи се за британску старлету (с’га популаран израз ако сакаш да бидеш елитна ороспија), што за да напарви порно кариеру абортирала га дете, била на пластичну операцију и докажала дека плавуше су „најпаметни“.

Loading...

Она веќ има три деца, а четврто га абортирала затој што тој ќе ву гу упропастило шансу за успех, барем она такој вика.

profimedia-0258609269

Она и не е бог зна каква лепотица, такој да тија што ќе се „палив“ на њума можев да се периспитав себе, а за њума веќ утврдисмо дека не ву фали кариера, него мозак.

Такој да тија 7.500 фунте за пластичну операцију за нос е могала да ги искористи да праша дали негде има надоградња на мозак, пошто тој ву дефинитивно фали.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.