А он сакаше само да се слика (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Тајланѓани имав доста проблеми с’с мајмини и они тамо су како птице на гранке, али њина потреба за љубав не е како наша. Они не тражив кревет, хотел или авто.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *