90 секунди мотивација која нема да ја заборавите (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога човекот е роден здрав и прав, често на некои животни предизвици одговара со ”не можам” или пак крева раце на првата пречка на која ќе наиде.

Loading...

Дека понекогаш не треба да се откажуваме од животните цели, доказ е и видеото во кое еднорако момче се бори да ја постигне својата цел, а тоа е да живее како да има и две раце, и борбеност која секој од нас треба да ја поседува.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.