60 години подоцна (галерија)

Сподели со своите пријатели

Иако не сакаме да признаеме, сите ние со тек на годините, старееме. Секоја година, брчките на нашето лице стануваат се` повидливи.

Loading...

За да покаже како проаѓа времето преку нашите лица, британската фотографка Ана Оливеира направила серија од фотографии на исти луѓе, со временска разлика од 60 години.

Некои лица речиси и да не се препознатливи дека се работи за исти луѓе, но со 60 години временска разлика.

 

0

1

12

13

Loading...

14

15

3

5

6

7

8

9

Loading...

10

11


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *