5 милиони прегледи на видео записи од руските патишта (видео)

Сподели со своите пријатели

Задолжителните видео камери поставени во автомобилите во Русија, снимија многу сцени кога во човекот се буди хуманоста и човечноста при учество во сообраќај. Во држава во која царуваат снегови и ниски температури, но и многу алкохол, губењето човечки животи на пат е нормално секојдневие.

Loading...

Бидете совесни возачи. Чувајте го својот, но и животот на останатите учесници во сообраќајот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.