5 милиона прегледа на Јутјуб: Ќе биду дедо – јесссссссс (видео)

Сподели со своите пријатели

Ќерка дома поставила камере у собу за да гу сними реакцију на родители у момент к’д ќе дознаев дека е бремена.

Loading...

Погледните гу реакцију на поноснога деду.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.