35 фотке од феномен наречен “пред и потоа” (галерија)

Сподели со своите пријатели

Интересни метаморфозе се десив куде некои људи, к’д се запнев од себе и свое тело да направив чудо.

У прилог, погледните ги фотографије од момци кои уложиле много труд и енергију да биднев нешто што у ни у с’н не су санувале дека е могуќе.

Овој е тој што се вика “пред и потоа”

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.