33 милиона прегледи за тоталну пранк бизарност (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимено у 2014 годину, овој пранк видео е посетено на канал Јутјуб од преко 33 милиона људи, од кои сигурно пола од њима су се згрозиле на лице место од нечиј одвратан смисал за хумор, а друга половина  су кликнале од чисту радозналост, да видиш што ново е смислија како освету некој си белосветски јутјубер.

Погледните си сами како се народ осветуе на другари и размислите за тој, куде отиде свет шалејќи се на овак’в бизаран начин.

 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.