3 милиони прегледи: Блиску до дома (видео)

Сподели со своите пријатели

Во краткометражниот филм прегледан од три милиони луѓе, во неколку минути се испреплетуваат неколку карактери во сосема обичен ден.

Loading...

Порака од краткиот филм е јасна и досега сто пати повторена…

Не користите мобилен телефон додека возите. Посебно не кога сте блиску до дома, затоа што, нема нешто на светот што не може да почека барем минута.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.