3 милиона прегледи: Немој да се жениш ако имаш овакви другари (видео)

Сподели со своите пријатели

Момачко вече се спрема, а како изненадување, скок сас банџи, и тој од висок мост. Не, не е од мост, него од вир у двор.

Loading...

Дечко после овој има да памти д’н к’д е решија да се жени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.