25 години живее во пештера. Од неа направил вистински рај (видео)

Сподели со своите пријатели

Во изминатите 25 години секој ден, мексиканскиот уметник Ра Пеулете ги поминал во пештера на северот од Мексико. Со себе постојано носел количка и многу алатки, а кога ќе погледнете зошто ќе останете без зборови.

Loading...

Влегол во оваа пештера и започнал да ја украсува, а ископал и големи тунели преку кои сончевата светлина може да стигне и до неосветлените места.

Резултатот од неговата напорна работа ќе ве остави изненадени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.