23 чудни потписи најдени на руски документи (галерија)

Сподели со своите пријатели

Руски портал AdMe.ru собрале 23 потписи од доктори и разни авторитети, како доказ дека тај група на људи имав необичан нагон, не само да пишуев сас лош рукопис, него и да се потпишуев на чудан, и само на њима, објаснив начин.

Loading...

 «Metallica»

Doodle

Потпис на началника на извесно ФМС!

Тој е тј потпис…

From Russia with love

Хирушки прецизан потпис

Вртлог потпис

Loading...

Loading...

 

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.