20 оригинални фотографии на кои нема фотошоп и графика (галерија)

Сподели со своите пријатели

Рускиот портал Ад Ме објави сет од 20 фотографии, создадени и објавени без примеси на графички дизајн, во кои се отсликани делови од природата, но и човекот како мала единка во пространиот Универзум.

Loading...

 

1. Необично место за пајакова мрежа

2. Мирен живот во природа

Loading...

3. Првиот лет

4. Лет лет, бубамаро 

5. Сонцето набргу ќе зајде

Loading...

6. Удар на гром во светилник

7. Движење на ветрот со обоен чад

8. Спуст низ водопад

Loading...

9. Искачување на месечина

10. Авион во прстите на големиот Буда

Loading...

11. Врати го сладоледот

Loading...

12. Облаците навестуваат цунами

13. И богомолките возат велосипед

Loading...

14. Кога би можело вака да се паркира

15. Трка на сто метри грбно

Loading...

16. Масовно скијање на вода

17. Топење на снегот после поплави

Loading...

18. Бистри води во Малезија

19. Момент за преиспитување на животот


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *