18 начини да ги искористите старите гуми (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако ќе се излижат, старите гуми ретко кој ги искористува за поинаква намена. Вообичаено, прво на што помислуваме е да ги фрлиме, наместо да им најдеме намена во домот, на пример во дворот, и тоа како саксии за цвеќиња кои се лозат.

Loading...

Не ги фрлајте старите гуми. Најдете им место во дворот и искористете ги наменски.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *