17 обични но необични фотографии (галерија)

Сподели со своите пријатели

Ви пренесуваме фотографии кои се толку обични а необични и трогателни.

Loading...

1. Дечиња првпат се гледаат на фотографија

2. Камелеонот е збунет и посрамен

3. Малиот но голем борец

4. Кога се мали се многу питоми

Loading...

5. Не сакаме да се капеме

6. Автопат во Холандија

7. Улица во Севиља, Шпанија

8. Итно му треба тренер за фитнес

Loading...

9. Шегата не знае за години

10. Последна проверка на мрежите

11. Три нијанси на сиво

12. Невреме на брегот на Црното море

Loading...

13. Време е за игра 

14. Оризот е набран

15. Семеен дом во Канада

Loading...

16. 150 – годишна мајка и петгодишен син

17. Пролет во Прага

Loading...

18. Селфи со сурла

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.