17 фотке од деца – жртве на родителски смисал за хумор (галерија)

Сподели со своите пријатели

Родители често знаев од свои деца да направив комплетни идиоти, маскирајќи ги онакој како што они гу замислуев смешну страну на живот, за да, деца шетајќи такој маскирани, биднев предмет за тоталну заебанцију.

Loading...

Еве како НЕ – треба да се маскирав деца.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.