16 милиони прегледи: Разговор на две бебиња (видео)

Сподели со своите пријатели

Две бебиња си направија подобар муабет од било кои двајца возрасни луѓе.

Loading...

Нема сомнеж, зошто видеото од двете бебиња достагнала рекордна бројка од речиси 17 милиони прегледи на Јутјуб.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *