15 идеје како да се облечете на сопствену свадбу (фото)

Сподели со своите пријатели

Бел невестински фустан и црно свечено одело е можда комбинација за свадбу куде нас, ама не и негде далеко од овде куде младенци избирав да су свакакви само не нормални на свое венчање.

Loading...

Еве 15 примери за тој што све може да облече и да покаже невеста, а што младожења.

Судејќи по слике, ипак су мужи малце поприбрани од жене. Поготово ако се работи, невеста да има големи а ружни груди.

1. Цветна венчаница

Еве како изгледа истата венчаница отпозади…

2. Некако фризура не се уклапа у подвезице

3. Свадбен боди арт пошто се нема паре за одело

Loading...

4. Много бре овој патриотски

5. Трудноќа не се крие л’ко

6. Деверице облечени по најнову моду

7. Мафини на венчаницу… мњаммм

8. Тесно струкче и блажен осмех

9. Чаше некако не се уклапав на свадбено ауто

10. Пошто гаќе и прслуци више не су у моду

11. Ќе се утепа сас тија папуче негде

Loading...

12. Б’ш убав пар

13. Оженија се Карате Кид

14. У овуј хаљину не може да останеш трудна

15. Како од мајку родени, зашто да не?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.