11 душе гурав авион од 36 тона (видео)

Сподели со своите пријатели

Авиончево е како југо, само што тежи 36 тона, али ипак изгледа дека пали на гурку па морале 11 душе да га гурав по писту док он бија натоваарен с’с багаж и путници.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.