1000 начини како да ја заврзете својата марама (видео)

Сподели со своите пријатели

Русинка на социјалната мрежа Јутјуб покажува како со една марама, може да се изведат 1000 различни форми на врзување, притоа не повторувајќи ниту еден облик двапати.

Loading...

За оние кои се зависни од овој моден додаток, ова е вистинско освежување на вештината за носење поинаква форма секој ден.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.